Hani bukë në mëngjes, rrezikoheni më pak nga sulmi në zemër

[ad_1]

Personat të cilët hanë rregullisht mëngjesin, kanë shanse më të vogla të pësojnë sulm në zemër.

Kështu thuhet në një studim të realizuar me punime për 15 vjet, në 130 mijë njerëz, e që rezulton se ata që kanë ngrënë mëngjes, kanë pasur 20 për qind më pak shanse të goditen nga sulmi në zemër, se sa ata që nuk kanë ngrënë.

Ky studim po ashtu tregon se ata cilët u eksperimentuan, kanë ndodhur 3 mijë e 772 sulme në zemër dhe 870 raste……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Këto janë simptomat e kësaj sëmundje të tmerrshme: Nëse i vëreni, menjëherë tek mjeku

[ad_1] Sindromi policistik ovarian ndikon gratë gjatë viteve të tyre riprodhuese dhe shfaqet si rezultat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *