Gurabija me çaj

2


Perbersit:
150 gr gjalpë
2 vezë
1 gotë sheqer pluhur
gjysme gote çokollatë
1 lugë ujë
gjysme gote arra
1 vanilje
1 lugë të çajit Pluhur pjekje
3 gota miell.

Pergatitja:
Gjalpin e shkrimë në një tigan, pastaj e derdhim tek një enë e thellë dhe aty ia shtojmë sheqer pluhurin.

E përziejmë mirë, ia bashkangjesim vezët, ujin, vaniljën, pluhur pjekjën dhe së fundmi miellin.

Do ta përfitojmë një brum të butë, nga i cili ndajmë copa të vogla dhe ia vendosim copat e çokollatës.

E gjithë brumin e bëmë në formë role dhe e vendosim në frigorifer për pritje rreth 30 minuta.

Pas pritjës e ndajmë në copa të vogla, i rëndisim tek letra e pjekjës dhe i vëmë në furrë për pjekje në temperaturë 180 gradë celsius për 15-18 minuta.

Ju bëftë mirë!

You might also like
Comments