Google dominon kërkimin online në desktop, mobile dhe konsola

[ad_1]

Google dominon botën e kërkimit online. Në këtë drejtim mungojnë surprizat. Megjithatë ky dominim ndryshon sipas pajisjve. Në desktop Google ka 80.5% të kërkimeve ndërsa në platformat mobile 95.5%.

Megjithatë piku arrihet në konsolat kur Google zotëron 99.4% të kërkimeve si PlayStation apo Xbox. Të dhënat e paraqitura mëposhtë vinë nga Net Market Share./ PCWorld Albanian

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *