Gjashtë medikamentet më të rrezikshme që i përdorim ne jetën e përditshme

Në ditët e sotme medikamentet janë të prodhuara për të na sëmurë. Kështu përfiton industria e mjekësisë.

Shumica e medikamenteve që i përdorim as nuk testohen. Ato vazhdojnë të na sëmurin gjatë përdorimit dhe të na i shpenzojnë paratë.

Kështu kompanitë e prodhimit përfitojnë dhe ngritën lartë me paratë tona.

Kemoterapia është njëra ndër më të shtrenjtat. Nuk ka dyshim që industria e mjekësisë me qëllim nuk gjen një kurë shëruese ndaj kancerit për të përfituar duke e përdorur kemoterapinë.

Më poshtë gjeni të radhitura disa nga medikamentet më të shtrenjta të përdorura:

Kemoterapia: e cila shpesh rezulton me shpërndarjen edhe më të madhe të kancerit në trupin tuaj.

SSRI: shumë e eksperimentuar, asnjëherë e vërtetuar e sigurt dhe efektive dhe mund ta bllokojë plotësisht serotoninën, duke futur në mendjen tuaj mendimet për të bërë vetëvrasje apo për ta vrarë dikë.

MMR: vaksinë kjo e cila shkakton sëmundjen e autizmit dhe çrregullime tjera në sistemin nervor dhe lloje tjerash probleme me shëndetin.

Antibiotikët: i largojnë bakteret e dobishme dhe e dobësojnë sistemin imun, duke ua humbur rezistencën ndaj sëmundjeve të ndryshme.

HPV vaksina: e cila njihet për shkaktimin e shokut dhe komës tek të rinjtë.

Polio vaksina: e cila shkaktoi që miliona amerikanë të fitonin kancerin pasi e morën këtë vaksinë. Gjithashtu, në Indi ka lënë mijëra fëmijë të paralizuar.

Të gjitha këto kanë rezultuar shpeshherë me vdekje dhe nuk janë aspak të mira për t’u përdorur./Abc24.al

Kontrolloni gjithashtu

Këto janë simptomat e kësaj sëmundje të tmerrshme: Nëse i vëreni, menjëherë tek mjeku

[ad_1] Sindromi policistik ovarian ndikon gratë gjatë viteve të tyre riprodhuese dhe shfaqet si rezultat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *