Foto e rrallë, shqiptarët në lartësi mbi 5000 metra

[ad_1]

Një foto e rrallë dhe tejet e jashtëzakonshme e alpinistëve të Kosovës, Arineta Mula e Nazmi Hasanramaj, shihen në lartësinë e Malit Everest.

Ata shkruajnë: “Pas gjashtë ditëve në 5150 metra”.

Një natyrë e bukur gjysma e mbuluar me borë e gjyma e pambuluar, mrekullii.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

FIFA hesht rreth rrezikut të mbajtjes së botërorit në Katar

[ad_1] Pas shpërthimit të krizës diplomatike në Lindjen e Afërt, sytë e adhuruesve të sportit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *