Ford prin në listën e veturave që vetëvozitëse, Tesla disa vende më poshtë

[ad_1]

Hulumtuesit dhe njohësit e automobilizmit, i kanë studiuar makinat me autopilot dhe kanë gjetur se më e mira në mesin e tyre është Ford.

Të gjitha veturat janë analizuar në detaje: si janë prodhuar, materialet e përdorura, sistemi i lëvizjes, niveli i teknologjisë dhe funksioni i autopilotit.

Pasi janë trajtuar faktet e mbledhura, është bërë raporti mes mënyrës së ndërtimit të veturës dhe aftësisë së ngasjes autonome.

E para në listë ka dalë të jetë Ford, pastaj Renault, Nissan dhe Mercedes. Tesla ka dalë në vendin e pestë, e pasuar nga Waymo, BMW, WV Group dhe Hyundai.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Jeep sjell Compassin në Evropë

[ad_1] Modeli 2018 në sallonet e shitjes në shumicën e vendeve evropiane do të arrijë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *