Fillon Kampi Nacional, ja emrat e 36 vajzave

34

Të hënën do të filloj Kampi Nacional në konkurrencën e femrave i organizuar nga Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) në bashkëpunim me FIBA Evropën (Programin YDF, për Zhvillim të Gjeneratave të Reja) dhe Komunën e Suharekës.

Kampi Nacional në konkurrencën e femrave organizohet për grupmoshat U13 dhe U14 prej 9 deri më 15 korrik, derisa ai nw konkurrencwn e meshkujve ka nisur mw 2 korrik dhe do të përfundoj mw 8 korrik.

Të hënën (9 korrik) në ora 12:00 të gjitha vajzat me ose pa prindër duhet të jenë prezent tek hotel “Rozafa” në Suharekë.

Lista e vajzave: 
1. Vesa Ballazhi KB Kerasan 2004 Prishtinë 
2. Vernesa Kryeziu Prishtina Kids 2004 Prishtinë 
3. Alisa Smajliaj Prishtina Kids 2005 Prishtinë 
4. Arba Dança KB Kerasan 2004 Prishtinë 
5. Etna Rexhepi KB Kerasan Prishtinë 
6. Era Haziri KB Kerasan 2006 Prishtinë 
7. Klesta Shatri KB Kerasan 2007 Prishtinë 
8. Eljesa Kurshumlija KB Kerasan 2006 Prishtinë 
9. Alketa Muja Trepca Mitrovicë 31.05.2005 
10. Aulona Jashari, Trepça 
11. Alma, Muzli Ukaj Trepca Mitrovicë 
12. Adea Cevak 2005 
13. Ilma Haxha 12.07.2005 Trepca 
14. Erona Pllana 23.05.2005 Trepca 
15. Erza Ulnika 03.11.2005 Borea Pejë 
16. Anita Grainca 13.03.2004 Kastrioti Ferizaj 
19. Anila Salihu United Basket Gjilan 
20. Elsa Krasniqi United Basket Gjilan 
21. Violë Syla  
22. Ëmbla Rashiti 
23. Retina Tershana 2006 Kastrioti Ferizaj
24. Alejna Hyseni United Basket Gjilan
25. Verarta Muharremi 2008  
26. Valëza Krasniqi 
27. Tia Tuhina KB Kerasani 2006 Prishtinë 
28. Molika Muja, Kerasan Prishtina 
29. Elona Rama, Kerasan Prishtina 
30. Bora Haziri 
31. Olsa Tahiri KB Kerasan Prishtina
32. Olta Zymberi 
33. Dea Buqaj 11.06.2004, Kerasan Prishtina 
34. Sara Smajliaj, Prishtina Kids 
35. Sibora Rexhepi, Kastrioti/Ferizaj 
36. Era Aliu, Kastrioti/Ferizaj

Trajnerët e kampit të vajzave: 
1. Qëndrim Demi 
2. Arbnore Perquku 
3. Lorena Haxha 
4. Egzon Uka 
5. Resime Braha 
6. Egzon Fetiu 

Struktura e Kampit Nacional: 
Mbikqyrës i Kampit Nacional: Anton Krump 
Drejtor i Kampit: Dritëro Sefaja 
Asistent i Drejtorit të Kampit: Korab Maloku 
Trajner kondicional: Agron Haliti 
Staf i FBK-së: Artina Hasani 
Staf i FBK-së: Elldin Uglari

You might also like
Comments