Fëmija me qafën elastike, kthen kokën prapa për 180 shkallë (+18)

[ad_1]

Pasi kap flokët me njërën dorë, me tjetrën e shtyn fytyrën dhe e rrotullon për 180 shkallë.

Me të kryer këtë veprim të çuditshëm, nxjerr gjuhën që të mahitet me të pranishmit.

“Më shkaktoi mundim, nuk po mund ta shoh”, si dhe “moment rrëqethës, që mund të shkaktohet vetëm nga djalli”, janë dy komentet që kanë marrë më së shumti pëlqime.

Në filmimin e postuar më poshtë, shfaqet momenti dramatik që është mjaft i mundimshëm për ta shikuar.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Një histori e pabesueshme: Letër familjes dy vjet pas vdekjes

[ad_1] Kur në vitin 2001 kishte ndërruar jetë nga sëmundja e kancerit, Brenda Schmitz kishte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *