Eurozona shënon rritje të lartë ekonomike

[ad_1]

Pas vitesh stanjacioni dhe papunësie, vendet e Eurozonës duket se po e rimarrin veten. Rritja në bllokun e monedhës së përbashkët është më e lartë se në SHBA dhe Britani. Siç njofton korrespondenti i Zërit të Amerikës, Henry Ridgwell, politikanët evropianë shpresojnë që rritja ekonomike të frenojë populizmin anti-BE që e shtyu Britaninë drejt daljes nga Bashkimi Evropian.

Këtë pranverë, Franca ka një president të ri dhe Evropa ka shpejtuar ritmin e rritjes ekonomike. Rritja e Eurozonës……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Sulmuesi i policit në Paris pranon se ka lidhje me Shtetin Islam

[ad_1] Burri, i cili kishte sulmuar policin jo shumë larg katedrales Notr Dam në Paris, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *