Elizabeth Hurley edhe në moshën 51-vjeçare duket fantastike

Ndonëse Elizabeth Hurley ka 51-vjeç, ajo vazhdon të duket shkëlqyeshëm dhe këtë gjithsesi e dëshmon edhe përmes rrjeteve shoqërore.

Ajo ka bërë fotografi me kostume të larjes, të cilat i ka reklamuar vetë.

Ylli i serisë “The Royals” për pamjen e saj ka marrë vetëm komplimente të fansave, ndërsa shumica e komentuesve e kanë pyetur nëse është ende e lirë.

Kontrolloni gjithashtu

Kim për ish të dashurin e motrës: Nuk është person i keq!

Ylli i njohur televiziv, Kim Kardashian–West, sic duket ka përcjellë me vëmendje procesin e ndarjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *