Elita Rudi dhe Gjiko shkojnë ne muajin e mjaltit

50

Në ditët e para pas dasmës, Gjiko dhe Elita Rudi befasuan.

Ndryshe prej shumë çifteve të tjera të cilat menjëherë pas mbarimit të ceremonisë nisen drejt pushimeve, dyshja nuk ndoqën këtë shembull.
Ishin punët ato që e lanë Gjikon edhe për një javë në studio por duket se tashmë ai do t’i dedikohet gruas së tij me kohë të plotë.

Ata janë në Greqi duke qëndruar afër njëri tjetrit, dhe me motin me diell.

You might also like
Comments