Efekti arra, badema dhe lajthi

[ad_1]

Sipas një studimi të kryer, ngrënja rregullisht e frutave arrore si lajthi, badema dhe arra ul rrezikun e prekjes nga kanceri për 57%.

Nga 960 pacientë të cilët kanë qenë me kancer, pasi filluan që të ushqehen rregullisht me fruta arrore, kanceri i tyre më nuk u përhap, kjo për arsyje se këto fruta kanë yndyra natyrale të cilat mbajnë edhe imunitetin më stabil.


[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Këto janë simptomat e kësaj sëmundje të tmerrshme: Nëse i vëreni, menjëherë tek mjeku

[ad_1] Sindromi policistik ovarian ndikon gratë gjatë viteve të tyre riprodhuese dhe shfaqet si rezultat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *