Edhe në Maqedoni shënohet Dita ndërkombëtare e muzeve

‘Muzetë dhe historitë kontestuese-duke e thënë të pathënën në muze’ është tema e shënimit të sivjetmë të 18 Majit-Ditës ndërkombëtare të muzeve. Temën këtë vit e dha Këshilli ndërkombëtar i muzeve (ICOM) dhe vlen për të gjitha vendet për vitin 2017, ndërkaq fokusohet në rolin e muzeve, të cilët, duke punuar për të mirën e shoqërisë, bëhen qendra të pajtimit të popujve.

Në Maqedoni, Dita ndërkombëtare e muzeve, me……

Kontrolloni gjithashtu

Gruevski: Rreziku i “Deklaratës së Tiranës” nuk ka kaluar

Kryetari i OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski, sot deklaroi se rreziku i të ashtuquajturës “Deklaratës së Tiranës” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *