E keni menduar shumë më të ri, do të befasoheni sa vite mbush sot Adrian Gaxha

21

Adrian Gaxha është këngëtari shqiptar nga Maqedonia dhe që u bë i njohur për publikun që në daljen e parë në skenë.

Që nga fillimi ai solli për publikun vetëm hite të padiskutuara që mbetën përherë në kujtesën e dëgjuesve.

Tani është më pak i angazhuar në muzikë se sa më parë, mirëpo është shumë aktiv në rrjete sociale.

Sot, ai feston ditëlindjen dhe ndonëse duket shumë më i ri ai sot mbush 35 vite.

SPONZORIZIM: Për shpallje të vogla që nga viti 2000, vizitoni www.SHPALLJE.biz
You might also like
Comments