E Diell, 19 Mars 2017, Pjesa 5 – Top Channel Albania – Entertainment Show

Ethet e poezise” Te ftuar: Dhimiter Orgocka Tema: Recitime poezie dhe interviste e shkurter e interpretim nga i ftuari aktor Konkurrentet: Enea Çollaku, Klea …

Kontrolloni gjithashtu

Dashuri me qira|Parashikime|Episodi 148

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *