‘Disenj që shet’, ngjarje treditore e biznesit

[ad_1]

‘Disenj që shet’ është titulluar ngjarja treditore fundjavë biznes, që do të fillojë sot në Qendrën për disenj dhe ri ‘Dhoma publike’.

Ngjarja është mundësi për shkëmbim të përvojave afariste praktike, mes disenjatorëve të suksesshëm, komunikologëve dhe ekspertëve për marketing, të cilët kanë përvojë të madhe praktike, e cila këtë moment është e rëndësisshme për sipërmarrësit e rinj nga Maqedonia, informojnë nga ‘Dhoma publike’, të cilët janë organizatorë të ngjarjes me Gro up akademinë.

Programi ofron mundësi shtesë për takimet tet-a-tet dhe për bashkëpunim me disenjatorë dhe marker nga rajoni.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Një delegacion kinez viziton Bashkinë e Shkupit

[ad_1] Një delegacion i bashkisë kineze, Nanchang, po qëndron në Maqedoni, ku është pritur nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *