Dermatologët: Kjo është pjesa më e pistë e trupit

[ad_1]

Të gjithë e dimë se sa e rëndësishme është higjiena personale për shëndetin. Duhet të kujdesemi shumë që të heqim qafe të gjitha bakteret që marrim dhe jemi në kontakt me të çdo ditë.

Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është dushi, Por, pavarësisht kësaj, kjo pjesë e trupin nuk pastrohet siç duhet.
Për më tepër, shumë prej jush mund të mos e dinë se cila pjesë e trupi është më e pistë edhe pas……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Këto janë simptomat e kësaj sëmundje të tmerrshme: Nëse i vëreni, menjëherë tek mjeku

[ad_1] Sindromi policistik ovarian ndikon gratë gjatë viteve të tyre riprodhuese dhe shfaqet si rezultat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *