David dhe Victoria Beckham, çift për tu pasur zili

David dhe Victoria Beckham, mbeten njëri ndër qiftet më të pëlqyera nga publiku që moti.

Të martuar që prej 18 vitesh, ata vazhdojnë të jetojnë të lumtur së bashku me 4 fëmijët e tyre.

Ata pos karrierës së tyre, janë duke pasur suksese të mëdha edhe në bizneset e tyre. David merret me reklamime, ndërsa Victoria ka disa vite që ka hapur linjën e saj të modës, nga e cila gjeneron të ardhura të majme.

Ndërsa sa I përket jetës private, ata njihen si qifti VIP më stabil, sepse nuk është përfolur ndonjëherë për ndonjë krizë martesore.

Kontrolloni gjithashtu

Kim për ish të dashurin e motrës: Nuk është person i keq!

Ylli i njohur televiziv, Kim Kardashian–West, sic duket ka përcjellë me vëmendje procesin e ndarjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *