Dalin përgjimet për bandën e drogës, emrat e gjyqtarëve të apelit

Hetimi i organizatës së biznesmenit të ndërtimit Jurgen Molla, ka sjellë rregjistrimin e qindrave bisedave telefonike, ku veçc dy bisedave për transferimin e prokurorit të çështjes Anton Martini në Shkodër, herë pas herë anëtarët e këtij grupi kriminal,kanë folur për disa gjyqtarë në Tiranë dhe në Gjykatën e Apelit Vlorë.

Bisedat e përgjuara për gjyqtarët e Apelit Vlorë janë kryer nga mesi i muajit Maj 2015 deri në qershor të 2015, ku dy anëtarë të kësaj organizate droge, komunikojnë me njëri-tjetrin me qëllimin e vetëm, lirimin e një personi nga burgu, pasi akuzohej për “Grabitje me armë”. /Abc24.al

Kontrolloni gjithashtu

Gorica nga Berati, situat e qetë por mbi të gjitha surprizuese për subjektet politike

Zgjedhjet në qarkun e Beratit po kalojnë në një mënyrë të qetë dhe harmonike ndryshe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *