‘Çmendet’ njeriu më i fortë në Kosovë

7

Çmenduri apo jo! Njeriu më i fortë në Kosovë thyen edhe një rekord! Ai sikurse i çmendur me fuqinë e tij çon lart traktorin. Në zhargon sportiv mund të. qohet edhe çmenduri dhe asgjë tjetër. Një fuqi që askush nuk e ka në vendin tonë, pos Bujar Mulit që po lë te stepur të gjithë. “Falënderimi i takon Allahut Fuqiplotë qe më mundësoj me thye edhe një Rekord”, shkruan Muli. Ai shihet në foto se si e ka ngritur lart traktorin, tani synon edhe një rekord tjetër, së shpejti do të bëj publike. Për ata që nuk e dinë, Muli ka rreth 140 kilogram peshë dhe njihet si njeriu që ndalë me duar veturën pavarësisht se sa i jep gaz.

You might also like
Comments