Britani, papunësia në nivelin më të ulët prej vitit 1975

Përqindja e papunësisë në Britaninë e Madhe u ul në 4,6 për qind në fund të muajit mars, niveli më i ulët që prej vitit 1975, njoftoi të mërkurën Zyra Kombëtare e Statistikave (ONS).

“Gjatë periudhës nga janari në mars, vendi numëronte 1,54 milionë të papunë, rreth 152 000 më pak në një vit. Rreth 31,95 milionë persona ka filluar punë në të njëjtën kohë”, theksoi ONS, rreth 381 mijë më shumë në një vit.

Rritja përfshin……

Kontrolloni gjithashtu

Irak: Nga sulmet me makinë-bombë në Bagdad së paku 20 të vrarë

Nga dy sulme me makina-bombë janë vrarë së paku 20 vetë dhe plagosur afro 80 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *