Të moshuarit!

Nga Brahim Tusha Duhet të kujtojmë se ata na kanë linduar edhe rritur! Kujdesi i duhur i njerëzve të moshuar ka qenë një çështje intriguese për vite me rradhë. Sipas mendimit tim, kjo është një përgjegjësi familjare, në vendin e…

Faji jemi vetë!

Nga Brahim Tusha Dhuna në familje është një problem që prek miliona njerëz në të gjitha llojet e marrëdhënieve - martesat tradicionale, partneritetet e të njëjtit seks dhe marrëdhëniet ku nuk ka intimitet seksual. Departamenti i…