Apple nuk do të pensionojë Mac Mini

[ad_1]

Ka kaluar një kohë e gjatë qëkur Apple ka folur për pajisjen Mac Mini. Kompania ishte e heshtur për një kohë të gjatë për këtë pajisje dhe shumica menduan se Apple do ta pensionojë, por duket se nuk do të jetë kështu.

Nënpresidenti i marketingut të Apple, Fil Shiler ka konfirmuar se Mac Mini mbetet prodhim i rëndësishëm për kompaninë, gjë që tregon qartë se nuk do të ndërpritet. Ai një qëndrim të tillë e ka shprehur në një konferencë për media në të cilën ka zbuluar planet e kompanisë për pajisjet Mac Pro dhe iMac.

Shiler ka theksuar se Mac Mini do të mbetet prodhim i rëndësishëm në linjën e kompanisë edhe pse deri më sot nuk ka risi, të cilat mund të ndahen me publikun.

Ndryshe, Apple freskimin e fundit të Mac Mini e ka bërë në vitin 2014, dhe ai që nga ajo kohë ishte bërë pajisja më e lirë Mac.

Komentet e Shiler tregojnë se kompania do të freskojë linjën e pajisjes Mac Mini në periudhën e ardhshme, por për momentin nuk ka informata se kur do të ndodhë kjo.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Safari i ri i Apple “mbyt” videot irituese

[ad_1] Në internet ka mjaft gjëra irituese dhe nëse lexoni lajme në disa faqe globale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *