Aktivitete për bashkëpunim ndëretnik, nxënësit e Kumanovës me këngë shqipe dhe maqedone

[ad_1]

Se gjuha nuk përbën problem për tu argëtuar dhe shoqëruar, kjo u dëshmua edhe sot në një projekt të bashkimit evropian, i cili u realizua në shkolla fillore “Naim Frashëri” dhe “Vuk Karaxhiq”, në Kumanovë. Shfaqja nisi me fjalim në dy gjuhë shqip dhe maqedonisht, ndërsa nxënësit e paraleleve shqiptare dhe maqedonase luajtën valle popullore. Goran Taleski nga shoqata për aksion të qetë tha se qëllimi i projektit është pikërisht integrimi ndëretnik nëpër……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Lëvizja Besa dhe LSDM kundër iniciativës për amnistimin e dhunuesve më 27 prill

[ad_1] Lëvizja Popullore e Maqedonisë e udhëhequr nga Janko Baçev, ka dorëzuar në Kuvend Propozim …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *