A mund të paditet Presidenti Trump për pengim të drejtësisë?

[ad_1]

Gazeta “The New York Times” njoftoi të martën se Presidenti Donald Trump i kishte kërkuar ish-drejtorit të FBI-së që të “ndalte” hetimin e ish-këshilltarit të Sigurisë Kombetare Mike Flynn, dhe që në atë moment, ligjvënësit e opozitës kanë filluar të akuzojnë zotin Trump për pengim të drejtësisë.

Ata janë gjithashtu të indinjuar sepse presidenti Trump shkarkoi zotin Comey javën e kaluar, duke ngritur pretendimin se motivacioni kryesor i presidentit ishte hetimi mbi……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Sulmuesi i policit në Paris pranon se ka lidhje me Shtetin Islam

[ad_1] Burri, i cili kishte sulmuar policin jo shumë larg katedrales Notr Dam në Paris, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *