50 apo 100 euro për një vajzë, arrestohen taksistët shqiptarë për prostitucion

[ad_1]

12 vetë janë arrestuar në Durrës pas zbulimit të një rrjeti prostitucioni. Sipas policisë, të arrestuarit, në rolin e ndërmjetësve gjenin klientet, të cilët më pas nëpërmjet dy taksistëve, shtetasve Liko Torra dhe Sh.K. ua dërgonin në hotele të ndryshme të qytetit të Durrësit, në vendin e quajtur “Shkembi i Kavjaës” si edhe në banesat private të personave të mësipërm, kundrejt pagesës 50-100 €.

1• Fillor Muçellari 66 vjeç, banues në Durrës, i arrestuar;

2• Fatjona Gjoka 28 vjeçe, banuese në Durrës, e arrestuar;

3• Alma Hoxha 41 vjeçe ,banuese në Durrës, e arrestuar;

4• Lutfije Çota 47 vjeçe, banuese në Durrës, e arrestuar;

5• Liko Torra 60 vjeç, banues në Durrës, i ndaluar, taksist;

6• R.S. 27 vjeç, banues në Mamurras, proceduar në gjendje të lirë;

7• Sh.K. 73 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë, taksist;

8• K.M. 60 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë;

9• G.H. 67 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë;

10• P.L. 30 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë;

11•Sh.A. 27 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë;

12• K.Sh. 50 vjeç, banues në Durrës, proceduar në gjendje të lirë.

Materialet I kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës për veprime të mëtejshme për veprat penale:

“Shfrytëzim prostitucioni’dhe”Mbajtje të lokaleve për prostitucion” parashikuar në nenet 114 dhe 115 të Kodit Penal në ngarkim të shtetasit Fillor Muçellari;
“Prostitucion” parashikuar në nenin 113 të Kodit Penal në ngarkim të shtetaseve Fatjona Gjoka, Lutfije Çota , R.S. , K.M., G.H. , P.L. , Sh.A. dhe K.Sh.
“Prostitucion” dhe ”Shfrytëzim prostitucioni”parashikuar në nenet 113 dhe 114 të Kodit Penal në ngarkim të shtetases Alma Hoxha;
“Moskallëzim krimi” parashikuar në nenin 300 të Kodit Penal në ngarkim të shtetasve Liko Torra dhe Sh.K.

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Tiranë, të miturën e zë korrenti

[ad_1] Një vajzë e mitur në Tiranë ka përfunduar në spital në një gjendje të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *