3 mënyra natyrale si të shpërbëni dhe të parandaloni krijimin e gurëve në veshka

[ad_1]

Gurët e veshkave prekin rreth 10% të popullsisë, por është më e zakonshme tek meshkujt që janë në të 30-at dhe 40-at e tyre.

Gurët në veshkat formohen kur përqendrimi i natriumit, kalciumit dhe acidit uric rritet deri ne ate pika sa nuk mund të eleminohen më nga trupi . Kur këto substanca bashkohen sëbashku, ato mund të formojnë gurë në veshka. Simptomat që paralajmërojnë praninë e gurëve në veshkat tuaja përfshijnë urinim të shpeshtë, djersitje të tepruar, të vjella……

[ad_2]

Kontrolloni gjithashtu

Këto janë simptomat e kësaj sëmundje të tmerrshme: Nëse i vëreni, menjëherë tek mjeku

[ad_1] Sindromi policistik ovarian ndikon gratë gjatë viteve të tyre riprodhuese dhe shfaqet si rezultat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *