Videoja e familjes së Najada Çelsulës që para dy ditëve u shikua dhe përloti afro 900 mij shqiptare sot na bën përsëri të lotojmë. Falë iniciativës së “Dhuro …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here