Tu Si Que Vales – Gentian Hoxha – 22 Dhjetor 2016 – Show – Vizion Plus

0
37

http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/tusiquevalesalbania
https://facebook.com/VizionPlusTV

E besoni dot, ai është nga Korça, por nuk di të këndojë serenata. Është 15 vjeç dhe ka vetëm dy muaj që është zhvendosur në Tiranë për të vazhduar gjimnazin. Thotë se talentin për të kënduar nuk e ka të trashëguar nga familja dhe se ka qenë ylli i shkollës që kur ishte 8 vjeç. Përveçse u këndon vajzave, pëlqen gjithashtu t’i ketë ato protagoniste të pikturave që realizon, një tjetër pasion i tij. E presim me një duartrokitje, për të kënduar këtë herë, Gentian Hoxha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here