Browsing Tag

UCK

19 vjet nga demilitarizimi i UÇK-së

Sot mbushen 19 vjet nga nënshkrimi i marrëveshjes për demilitarizimin e UÇK-së. Aty janë përfshirë në detaje fazat e dorëzimit të armëve, mbajtjes së uniformave, kalimin e një pjese të pjesëtarëve të UÇK-së në polici dhe…