Browsing Tag

Janë

Hajde Resmije hajde, 8 me 2 të rejave

Ish basketbollistja e mirënjohur Resmije Juniku si gjithmonë i kushton rëndësi datave qoftë Ditës së mësuesit qoftë ditës së Grave dhe pothuajse asnjëherë nuk ia huq. Ikona e basketbollit siç shihet dhe në foto ka mbledhur…