http://www.vizionplus.tv
https://facebook.com/VizionPlusTV

https://www.facebook.com/TurjanHyska28
https://instagram.com/turjanhyska/

Oktapod eshte nje variety show qe vjen per syte e audiences nje here ne jave. Eshte nje program qe ne 90 minuta te shtrirjes se tij, percjell trajtim argumenti, perplasje por edhe piketakime te dukurive, pare nga kende te ndryshme veshtrimi.Programi bazohet ne talk show, por ndryshe nga “rrjedha e qete” dhe e shtrirjes se argumenteve ky program sjell disa lloje intervistash te parealizuara me pare ne realitetin shqiptar! Çdo I ftuar te perfshihet ne nje situate te caktuar duke shoqeruar intervisten me skenografi dhe efekte audio per te marre maksimumin nga I ftuari.Oktapod thote me ze te plote, ngjarje a ndodhi, qe pershperiten ne te perditshmen, por qe nuk marrin vokacion publik, edhe per shkak te ndonje kompleksi tipik apo edhe frike.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here