Kryeministrja britanike, Theresa May ka bërë thirrje për masa më të fuqishme kundër programit të armëve bërthamore të Kim Jong-un, por edhe për ruajtjen e rendit ndërkombëtar.

“Kim vazhdon të sfidojë dhe të provokojë komunitetin ndërkombëtar dhe të kërcënojë fqinjët e saj,” tha shefja e ekzekutivit britanik në fjalimin e saj në sesionin e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së, njofton AP.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here