Reperi Gjiko pati një aksident të “tmerrshëm” në trafik

Por, pasi i shpëtoi më të keqes, ka reaguar edhe e dashura e tij, moderatorja Elita Rudi.

Këtë ajo e ka bërë me një thënie biblike që e ka postuar në Instagram, ku shkruan “Djali i preferuar i Zotit, i dashuri i imë pa kushte”.

Natyrisht, ashtu siç bëjnë shumica e yjëve tona, thënia ka qenë e postuar në gjuhën angleze.

Por, Elita e ka shlyer pjesën e parë të këtij statusi, duke lënë vetëm,

“Dashuria e ime pa kushte” dhe hequr pjesën tjetër “Djali i preferuar i Zotit”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here