Çka është bukuria ideale? Kjo pyetje i ka bërë njerëzzit që të interesohen për shekuj me rradhë. Por, duke argumentuar rreth asaj se cila femër është më e bukur, shkencëtarët nga Qendra e Londrës për Kirurgji Plastike, kanë vendosur së fundmi për detajet dhe tiparet e fytyrës më të bukur femërore. Në hulumtimet e tyre, ata kanë përdorur hartë faciale së bashku me të ashtuquajturin raportin e artë (ose Phi), një formulë e lashtë greke e bukurisë. Kjo teknikë ka lejuar që ekspertët të përpilojnë listën e 10 femrave, pamja e të cilave përputhet me parimet e bukurisë ideale të njeriut.

Pra, hidhni një vështrim në gjetjet e shkencëtarëve. Ju garantojmë se do të befasoheni me rezultatet.

InArticle Mobile

Amber Heard

fytyre-bukur-dukje-ekspertet-bukurise-1

Fytyra e Amber Heard është cilësuar si fytyra më e pranueshme 91.85%, sipas raportit të artë grek.

Kim Kardashian (91.39%)

fytyre-bukur-dukje-ekspertet-bukurise-2

Kate Moss (91.06%)

fytyre-bukur-dukje-ekspertet-bukurise-3

Emily Ratajkowski (90.8%)

fytyre-bukur-dukje-ekspertet-bukurise-4

Kendall Jenner (90.18%)

fytyre-bukur-dukje-ekspertet-bukurise-5

Helen Mirren (89.93%)

fytyre-bukur-dukje-ekspertet-bukurise-6

Scarlett Johansson (89.82%)

fytyre-bukur-dukje-ekspertet-bukurise-7

Selena Gomez (89. 57%)

selena-gomez

Marilyn Monroe (89.41%)

fytyre-bukur-dukje-ekspertet-bukurise-7

Jennifer Laërence (89.24%)

fytyre-bukur-dukje-ekspertet-bukurise-7

Teknologjia kompjuterike që është përdorur me anë të hartës faciale, është përdorur për të krijuar fytyrën më perfekte të femrave të lartpërmendura, si hundën dhe mjekrrën e Amber Heard, vetullat dhe ballin e Kim Kardashian, sytë e Scarlet Johansson, formën e fytyrës së Rihanna-s, buzët e Emily Ratajkowski. Sipas hulumtimit të bazuar, kjo është fytyra e përsosur:

 

 

fytyre-bukur-dukje-ekspertet-bukurise-7

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here