http://www.vizionplus.tv
https://www.facebook.com/dancingwiththestars4
https://facebook.com/VizionPlusTV

Nje patente e BBC Production dhe nje transmetim ekskluziv I Vizion Plus. Nje megashow qe ka thyer rekordet e audiences ne SHBA, Australi, Brazil, Britanine e Madhe, Itali, Gjermani, France etj dhe per 3 edicione me rradhe edhe ne Shqiperi. Show qe ka thyer çdo rekord, duke u shnderruar ne spektaklin me te ndjekur te te gjitha koherave ne mbi 47 vende te botes..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here