Apple shtrenjton riparimin e ekraneve të iPhone

0
35

Apple në qetësi ka rritur çmimin e riparimit të ekraneve.

Para lansimit të iPhone 8, Apple kërkonte 136.44 funta për të riparimin e ekranit të iPhone 7 në shitore.

Tash ky çmim është ngritur në 156.44 funta.

Riparimi i ekranit të iPhone 7 Plus është rritur nga 156.44 funta në 176.44, iPhone 6S nga 136.44 funta në 156.44 funta, ndërsa iPhone 6S Plus nga 156.44 funta në 176.44 funta.

Por, ekranet e iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus nuk kanë shënuar ndryshim të çmimit.

Tabela

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here